FriYoLin

‘Het plaatje compleet’

Frida_02_webDe naam FriYoLin is een combinatie van mijn eigen naam (Frida Lindeboom) en de belangrijke plaats die yoga in mijn leven heeft gekregen. Voor ik de yoga en Ayurveda echt ontdekte, was ik actief in de  gastvrijheid (na de Hogere Hotelschool) en de commercie. De commerciële wereld bleek voor mij te hard. Ik kwam mijzelf tegen, was niet gelukkig en stapte over naar sport en fitness. Vele cursussen en opleidingen later heb ik vervolgens een aantal jaren met ontzettend veel plezier in de fitnessbranche gewerkt.

Toch klopte het plaatje nog steeds niet en ging mijn zoektocht verder. Dat was ook het moment waarop yoga mijn wereld binnen stapte. Eerst als beoefening naast mijn werk in de sport en daarna een voorzichtige stap als docente PowerYoga. Al gauw daarna volgde de Yin Yoga en werd yoga een vast onderdeel in mijn leven. Via de yoga kwam ook de Ayurveda op mijn pad en de klik was er meteen.

Via het Ganesha centrum voor Yoga en Ayurveda in Alkmaar heb ik mijn diploma gehaald voor Ayurvedisch Massage therapeute. Wat ik nooit wist, maar wat ik zelf heb mogen ondervinden, is dat deze vorm van masseren zo’n sterke invloed op je kan hebben. Weldadig, rustgevend en therapeutisch.

Via hetzelfde centrum in Alkmaar heb ik mij gespecialiseerd in Ayurvedische zwangerschapsmassage. Mijn doel is om zwangere vrouwen, die in zo’n bijzondere periode van hun leven zitten, de kracht van de Ayurvedische massage te laten ervaren.