Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
50 berichten.
Sarina uit Sneek schreef op juli 18, 2018 om 8:17 am:
Vanaf het laatste trimester ben ik 1x in de 2 weken bij Friyolin geweest voor een massage. Dit was een fijn momentje voor mezelf. Je lichaam krijgt toch flink wat te verduren en een beetje extra aandacht voor je lichaam is dan niet verkeerd. Ik zou het iedereen aanraden! Er wordt goed gekeken naar hoe het met je gaat en wat de massage kan toevoegen. Zeer proffesioneel en heel persoonlijk!
Anoniem schreef op juni 21, 2018 om 9:35 am:
Tijdens mijn derde zwangerschap met HG (Hyperemises) besloten om zwangerschapsmassage te gaan proberen. Nadat ik weer een beetje op de been was en de misselijkheid enigszins onder controle ben ik rond de 28 weken bij Frida terecht gekomen. Iedere 14 dagen een half uurtje een massage was heerlijk. Voor mij precies lang genoeg. Frida is oprecht geïnteresseerd, heeft zich goed verdiept in HG en paste haar massages aan op wat ik aan kon. Zelfs met de geur van de massageolie werd geëxperimenteerd, zodat de misselijkheid niet erger werd. Ik kon even ontspannen en naarmate mijn zwangerschap vorderde bleven mijn spieren goed voelen. Ook na de (3e) keizersnee bleven mijn spieren ontspannen en verliep het herstel voorspoedig. Als toetje een aantal weken later een babymassage gedaan. Dit was een superleuke ervaring. Ook nu nam Frida uitgebreid te tijd en voor het geval de baby te snel moe werd was er een mogelijkheid om de massage op een later moment te vervolgen. Al met al relaxte ervaringen;-) Frida: bedankt voor jouw oprechte interesse, tijd, luisterend oor, flexibiliteit en kundigheid! Succes!
Wagenaar uit Sneek schreef op mei 16, 2018 om 1:34 pm:
Op aanraden van een sportgenootje en de buurvrouw een bezoek aan Frida gebracht tijdens mijn tweede zwangerschap. Een heerlijke ervaring, die mij heeft doen besluiten een 7-rittenkaart aan te schaffen. Frida is betrokken, zeer professioneel en voelt je goed aan, waardoor er ruimte is voor een praatje en stilte tijdens de massages, afhankelijk van je persoonlijke behoefte. Achteraf heb ik spijt dat ik dit mijzelf niet heb gegund tijdens mijn eerste zwangerschap, want het geeft zoveel rust en extra ontspanning tijdens je zwangerschap. De 7 ritten zitten er op, maar Frida, je ziet mij zeker terug. Bedankt voor de zalige ontspanningsmomenten en tot snel!
anoniem schreef op april 17, 2018 om 1:33 pm:
Super bedankt voor de snelle last-minute actie, dankzij de massage loop ik weer zonder spierpijn!
Sabina uit Sneek schreef op oktober 1, 2017 om 7:21 pm:
Bedankt Frida voor al jouw fijne massages, mijn rug is heel blij met jou. Tijdens mijn zwangerschap veel last van mijn rug. Dankzij de massages had ik wat verlichting van rugpijn. Kortom een echte aanrader! En ook voor na de zwangerschap, tot morgen 😊
Annabel uit Sneek schreef op augustus 22, 2017 om 9:10 am:
Door extreme vermoeidheid aan het begin van mijn tweede trimester van mijn zwangerschap ging ik op zoek naar iemand die zwangerschapsmassages verzorgde. Al snel kwam ik uit bij Frida. In mijn 14e week had ik mijn eerste massage, wat een heerlijke en ontspannende ervaring! Bij binnenkomst eerst een praatje over hoe het gaat en eventuele punten die extra aandacht verdienen, gevolgd door een heerlijke ontspannende massage en na afloop nog enkele tips. Je merkt meteen dat Frida veel ervaring heeft! Uiteraard meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt! Na 4 behandelingen kwam Frida met het zomer arrangement voor zwangere dames die uitgerekend zijn in juli, augustus of september, 4 behandelingen kort op elkaar van 30 min, heerlijk was het! Ik heb er zelfs met 39 weken nog 1 aan vast geplakt. Nu is het wachten op de kleine en daarna misschien door voor de baby-massage en/of een lekkere ontspannende massage voor mijzelf! Bedankt Frida!
Melissa schreef op juni 16, 2017 om 3:47 pm:
In de 25ste week van mijn tweede zwangerschap heb ik van de 30 minuten durende Ayurvedische zwangerschapsmassage mogen genieten. Ik kreeg dit cadeau van Sinterklaas. Waarom had ik dit cadeau niet eerder 'uitgepakt'? De massage is letterlijk en figuurlijk een cadeautje voor jezelf tijdens de zwangerschap. Ontstressen en jezelf overgeven aan de rust die je mag ervaren bij Frida, zo fijn! Een aanrader! Later in de zwangerschap heb ik mezelf nog twee keer overgegeven aan de technieken van de Thaise Yogamassage voor zwangeren, bijna een uur gerichte ontspanning met aandacht voor jezelf. Wederom een aanrader! Voor een ieder; ervaar de deskundigheid, de rust en het luisterend oor van Frida.
Femke schreef op april 21, 2017 om 7:36 pm:
Gedurende mijn zwangerschap hier meerdere malen geweest voor een aryuvedische massage! Heerlijk!! Ontspannen maar ook aandacht voor de gevoelige plekken! Ik ga het straks nog missen!
Rinske uit Sneek schreef op april 6, 2017 om 2:14 pm:
Tijdens mijn zwangerschap een aantal fijne massages gehad bij Frida. Vooral in de weken dat ik nog werkte, was het erg lekker om tussendoor even een momentje te ontspannen. Heerlijk relaxed en goed voor je spieren en de bloedsomloop. Een aanrader! Bedankt!
Rianne Konst-Boven uit Sneek schreef op februari 10, 2017 om 8:44 am:
Ik heb tijdens mijn zwangerschap twee massages van Frida gehad, die er voor zorgden dat ik er weer helemaal tegenaan kon! Ik had het die periode erg druk op mijn werk en die sessies bij Frida laadden me weer helemaal op! Na mijn bevalling heb ik nog babymassage gedaan, helemaal super. Frida neemt alle tijd om rustig alles uit te leggen en speelt in op behoeften van jou en je baby. Mijn dochter vind het heerlijk die massagemomenten en ik kan het dan ook iedereen aanraden om deze lessen bij Frida te volgen!
Irene Lampe uit Sneek schreef op januari 18, 2017 om 8:58 pm:
Ik heb het 6 maanden buddy-traject mogen volgen. Met ongeveer 22 weken zwangerschap kwam ik voor het eerst bij Frida. Vanwege de zwangerschapsziekte 'Hyperemesis Gravidarum' kwam ik, voordat ik hier kwam, het huis bijna niet uit. Ik was hier echt te ziek voor. Toen ik voor het eerst bij Frida kwam had ik sondevoeding, dit vormde echter geen problemen om de massages te ervaren. Ondanks dat mijn zwangerschap zeer gewenst was kon ik er niet van genieten omdat ik zo ziek was. Door de momenten met Frida kon ik dit wel weer. Ook kwam ik de deur eindelijk weer uit. Wat waren deze momenten fijn zeg! Aan het begin van het buddy-traject heb ik vooral eerst van de massages mogen genieten, later heb ik ook yoga sessies ervaren. Yoga was voor mij helemaal nieuw maar het waren hele mooie sessies. De tips die ik meekreeg tijdens de yoga heb ik heel goed kunnen toepassen tijdens mijn bevalling. Naast de yoga en de massages heb ik ook hele goede gesprekken gehad. Frida is erg betrokken, rustig en heel open. Wekelijks hadden we contact; even een appje of belletje om te horen hoe het ging. Toen het na een tijdje weer wat slechter met mij ging, was Frida er om met mij mee te gaan naar de verloskundige. Ook toen ik in het ziekenhuis werd opgenomen kwam ze langs. Wat een lieverd! Een aantal weken na de bevalling zijn we gestart met de babymassage, wat was dit mooi om te doen. Hier genoten zowel ik als mijn zoon erg van. Je creëert echt een rustmoment met je kindje. Nadat ik weer een beetje herstelt was van de bevalling zijn we ook weer gaan werken aan mijn conditie. We zijn gaan sporten, heerlijk in de buitenlucht. Pittig! Maar het tempo en de oefeningen worden helemaal op jou aangepast. Ik ben heel erg blij dat ik het buddy-traject heb gevolgd. Een aanrader. Ondanks dat ik mijn zwangerschap als zwaar heb ervaren, kijk ik er echt heel positief op terug. Lieve Frida, heel erg bedankt voor alle mooie momenten die ik met jou heb mogen beleven. Ik kom zeker, nu we het buddy-traject hebben afgesloten, bij jou terug! Veel liefs, Irene
Melany uit Leeuwarden schreef op december 1, 2016 om 8:49 am:
Voor ontspanning en een luisterend oor ben je bij Frida aan het juiste adres! Ervoor zorgen dat je volledig in de watten wordt gelegd dat kan Frida als geen ander! Vanaf de 16e week van mijn zwangerschap bracht ik een bezoek aan Frida in verband met isias klachten. Zowaar na de eerste behandeling waren de klachten aanzienlijk minder. Reden voor mij om door te gaan met de massages! Niet alleen vanwege de isias klachten maar gewoon omdat de massages geweldig zijn en het je lichaam ultieme ontspannen biedt. De isias verdween na mijn tweede bezoek! Tot 1,5 week voor mijn bevalling heb ik elke keer weer genoten van de fijne ayuvedische massages! Je voelt je na elk bezoek herboren. Frida bedankt voor de fijne massages, je luisterende oor en gastvrijheid! Voor iedereen die geïnteresseerd is heb ik slechts een advies en dat is 'ervaar'!
Welmoed schreef op oktober 26, 2016 om 6:00 pm:
Vanaf ongeveer de 20e week van mijn zwangerschap ben ik bij Frida geweest voor zwangerschapsmassage. Eerst om de 3 á 4 weken en in de laatste fase van mijn zwangerschap wekelijks. De massages zorgden ervoor dat vooral mijn rug, nek en schouders weer fijn aanvoelden. Al met al zorgden de massages ervoor dat ik mijn zwangerschap met een beperkte "pijntjes" door ben gekomen. Een echte aanrader om heerlijk te ontspannen en op deze manier goed voor je lijf te zorgen. Je lijf kan wel een extraatje gebruiken tijdens je zwangerschap!
AnneMeijs uit Sneek schreef op oktober 25, 2016 om 9:31 am:
Tijdens de laatste maanden van mijn zwangerschap, ben ik zo fijn gemasseerd en geholpen door Frida. Heerlijk! Echt een verwenmoment; een aanrader voor elke zwangere vrouw. Frida is gepassioneerd en biedt begeleiding vanuit passie. Gecombineerd met de juiste zachtheid en warmte, speelt ze in op je persoonlijke behoeften. Ik heb een fles heerlijke olie nu thuis liggen, voor een ontspannen bevalling. Ik heb er alle vertrouwen in. Dankjewel Frida!
Anita uit Sneek schreef op augustus 14, 2016 om 8:28 am:
In de 5e maand van mijn zwangerschap ben ik bij Frida gekomen voor een massage. De eerste keer was een half uurtje zodat ik ook even kon kijken wat ik er van vond. Het was echt heerlijk en super ontspannen! Vanaf toen heb ik een arrangement genomen bij Frida waarbij ik 3 keer een uur gemasseerd ben en 1 keer een yin yoga sessie heb gevolgd. Het is mij heel erg goed bevallen, wat een verwennerij! Frida neemt de tijd voor je en ik voelde me erg bij haar op mijn gemak! Nu al zin om met de kleine te komen voor wen baby massage!
Dolores uit Bolsward schreef op augustus 9, 2016 om 2:49 pm:
Ik heb het zwangerschap pakket gekozen bij frida . 5 x een heerlijke zwangerschap massage gehad . Helaas,ben eerder bevallen 8 weken te vroeg daardoor kon ik het traject niet afmaken in mijn zwangerschap. Maar ze kwam met alle liefde bij mij thuis zodat ik toch heerlijke massage kon krijgen . Heel erg bedankt voor je aandacht een luisterd oor en de heerlijke massage frida liefs Dolores
Evelien uit Sneek schreef op juli 22, 2016 om 12:10 pm:
Ik heb het buddy traject gevolgd tijdens mijn zwangerschap. 12 keer ben ik bij Frida geweest in een periode van 20 weken. Wat heb ik genoten van de massages, yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen, tips en persoonlijke aandacht die Frida geeft. Heerlijk ontspannen kwam ik er elke keer weer vandaan en elke keer was afgestemd op de periode van m'n zwangerschap waar ik in zat en vooral waar ik behoefte aan had. Naar het einde toe waren dit steeds meer massages. Heerlijk! Ook heel fijn was het contact tussen de afspraken door, een appje, een belletje en even kletsen over hoe het gaat en wat er speelt. Ik heb alleen maar lovende woorden voor dit traject die ik met veel plezier heb gevolgd. Een aanrader! En nu ik bevallen ben kom ik ook nog zeker terug.
Manon uit Sneek schreef op juli 22, 2016 om 10:15 am:
Super fijne massages gehad van Frida in het begin van mijn zwangerschap, had veel last van migraine, Frida heeft mij ervan af geholpen daarnaast werkte het ook erg ontspannend! Echt een aanrader!! Ben heel tevreden, en erg leuk geholpen. Als ik ooit weer zwanger mag raken kom ik zeker hier weer terug!
marijke witbraad uit sneek schreef op juni 9, 2016 om 8:27 am:
Zelf geniet ik van de massages, maar ook stuur ik graag mensen door naar Frida. Omdat ik zeker weet dat Frida haar massages niet alleen lichamelijke ontspanning geven maar ook geestelijk doorwerken. Ik ben het helemaal met Lisanne eens, gun jezelf dit ontspanningsmomentje, zo nu en dan, en geniet ervan!
Lisanne uit Sneek schreef op april 28, 2016 om 2:54 pm:
Ultiem ontspannen met de Ayurvedische massage! Ik heb tijdens mijn zwangerschap een aantal keer deze fijne massage mogen ervaren. Een heerlijk momentje voor mijzelf. Frida neemt alle tijd voor je en heeft naast goede tips ook een luisterend oor. Gun jezelf dit ontspanningsmoment, echt een aanrader!