Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.196.213.0 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Marjanne uit Sneek schreef op januari 9, 2016 om 8:24 am:
Samen met mijn dochtertje de workshop babymassage gevolgd. Wat hebben we samen genoten. Zo mooi om te zien dat ze helemaal ontspannen is na een massage als ze een dag met veel indrukken heeft gehad. Het is echt een aanrader!
Marloes uit Sneek schreef op januari 6, 2016 om 2:10 pm:
Bij Frida altijd heerlijke massages! Een echte aanrader 🙂 elke maand een sessie van een uur! Heerlijk even een moment voor jezelf. Je bent een topper fri xx Loes
Linda uit Sneek schreef op januari 5, 2016 om 3:57 pm:
Heerlijk genoten van een zwangerschapsmassage. Ben nu 36 weken zwanger maar ga zeker na mijn zwangerschap terugkomen. Voor een heerlijk moment voor mezelf. Frida heeft ook allemaal tips voor zowel tijdens als na je zwangerschap en neemt ook echt de tijd voor jou. Bedankt Frida!
Birgit uit Woudsend schreef op november 30, 2015 om 1:50 pm:
Zowel zwanger als inmiddels bevallen massages van Frida gehad, daarnaast ook de babymassage bij haar gevolgd. Ontzettend fijne sfeer, Frida neemt alle tijd voor je. En hele goede massages, voor jezelf en voor je baby.
Marjon uit Sneek schreef op november 17, 2015 om 1:30 pm:
Onlangs met mijn zoontje de cursus babymassage gevolgd en afgesloten met een massage voor mezelf. De cursus is echt een aanrader! Van Frida de massage technieken geleerd die ik in de toekomst nog vaak zal herhalen! Frida, enorm bedankt voor je kennis en gezelligheid! Ik kom zeker nog terug!
Tjitske uit IJlst schreef op november 10, 2015 om 4:31 pm:
Heel fijn om door de massage van Frida bewust stil te staan bij deze 2e zwangerschap en een moment voor mezelf te hebben. Bij Frida voel je je meteen op je gemak. Ook de babymassage is een aanrader!
Anne uit IJlst schreef op november 10, 2015 om 12:25 pm:
Tijdens de zwangerschap heerlijk kunnen genieten van de warme olie massage. Persoonlijke aandacht, genieten, expertise en vol overgave zijn woorden die bij Frida passen. Na de zwangerschap terug gekomen voor babymassage, heerlijke ontspanning voor moeder en kind!
Sabrina uit Sneek schreef op september 15, 2015 om 1:17 pm:
Behalve dat Frida goed is in wat ze doet, is ze ook nog eens een hele enthousiaste leuke meid, met liefde voor haar werk. Met ons zoontje heb ik de workshop babymassage gedaan, met als kers op de taart een massage voor mezelf. We hebben genoten en zullen hier nog veel plezier van beleven. Een absolute aanrader en kom wel weer terug!
Ady uit Sneek schreef op september 8, 2015 om 2:20 pm:
Gisteren een heerlijke massage gehad bij FriYoLin. Ondanks mij 39+ weken zwanger zijn nog een erg ontspannende massage gehad. Heb erg genoten van de massage met heerlijke warme olie en de warme handdoeken. Echt iets wat een zwangere vrouw nodig heeft tijdens haar laatste loodjes. Zeker een aanrader voor andere zwangeren. Had het zelf graag eerder geweten dan was ik zeker nog eens paar keer eerder geweest. Nu maar na de bevalling snel weer eens.
Vera uit Drachten schreef op september 1, 2015 om 3:04 pm:
Tijdens mijn zwangerschap ik heb ik vrij veel last van mijn rug. Via mijn zus kwam ik in aanraking met Frida en haar massage. Deze massages helpen enorm bij mijn rugklachten en zijn bovendien 100% ontspannend! Tijdens de masssage voel ik al mijn spieren ontspannen en dit blijft tot lang na de tijd. Ik ben nu 36 weken en ik laat mij nog steeds masseren. Ik raad het eigenlijk iedereen aan die even heerlijk wil ontspannen en nog meer als je last van je rug hebt.
Maria uit Roden schreef op juli 1, 2015 om 5:04 pm:
Een verhuizing, switsen van baan en dan ook nog zwanger zijn. Dan is tussendoor wat ontspanning wel erg fijn! Dit lukte helemaal tijdens de dzwangerschapsmassage die ik bij friyolin van Frida heb gehad! Frida neemt er erg de tijd voor en de olie die gebruikt werd tijdens de massage was ook heerlijk! Ik ga over een paar weken weer heen kijk er nu alweer naar uit!
ilse uit sneek schreef op mei 28, 2015 om 8:44 am:
Ontspannen is lastig voor mij en helemaal tijdens mijn zwangerschap. Door de massages van Frida lukte dit echter wel, heerlijk! Ben dan ook een paar keer terug geweest en elke keer genoten..Echt een aanrader!
Femke Bos schreef op mei 18, 2015 om 10:38 am:
Tijdens mijn zwangerschap een aantal keer heerlijk genoten van een massage. Totale ontspanning! Een aanrader voor iedere (zwangere) vrouw!
S. Schievink uit Drachten schreef op februari 22, 2015 om 10:45 am:
Bij Frida tijdens mijn zwangerschap meerdere malen geweest voor de zwangerschapsmassage. Heerlijk ontspannen en na de massage verdween mijn zwangerschapsischias als bonus. Recent met mijn dochter de babymassage gevolgd en dit is ook een succes. Je blijft terugkomen bij Frida.
ineke berghuis uit Schipborg (Drenthe) schreef op februari 2, 2015 om 9:58 am:
een cadeautje van mijn zus: een massage bij Friyolin. Frida ontvangt me hartelijk en het is er heerlijk warm. De ruimte is gezellig ingericht en nodigt uit om even tot rust te komen. Frida zorgt door de massage dat ik, ook echt even tot stilstand kom. Kortom een goede eerste ervaring bij Friyolin. Frida bedankt en natuurlijk ook mijn zus, die dit cadeautje heeft bedacht.
Marloes uit Sneek schreef op januari 28, 2015 om 11:09 am:
Heerlijke massage bij Frida gehad! Ze legt heel goed uit bij de massage wat het inhoud en wat ze gaat doen, erg fijn! Massage is zeer rustgevend en heerlijk gebabbeld ondertussen en als je dat niet wil geen probleem ! Kan allemaal bij Frida
Marleen Tuinstra uit Zwolle schreef op januari 27, 2015 om 5:37 pm:
Wat een heerlijke behandelingen! Inmiddels heb ik twee massages gehad bij FriYoLin en dat is heel goed bevallen. Op dit moment ben ik 25 weken zwanger. Frida heeft mij bij ongeveer 16 weken een heerlijke totale massage gegeven en bij 23 weken opnieuw, maar dan specifiek gericht op mijn fase in de zwangerschap. Ze doet dit heel goed, luistert naar wat je aangeeft, laat je even totaal ontspannen en daarna voel je je echt rozig. Heel positief. Ik ga de komende weken zeker nog een paar keer. Groeten, Marleen
Esther uit Folsgare schreef op januari 27, 2015 om 2:05 pm:
Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Frida gaf een goede uitleg over wat er ging gebeuren, eerst even lekker liggen kletsen, maar al snel van de rust genoten en viel bijna in slaap. (Hoezo rust gevend!) Gelijk 2 cadeaubonnen gekocht voor mijn schoondochters.
Ilse uit Sneek schreef op januari 27, 2015 om 6:58 am:
Hier kan je perfect terecht voor een heerlijke persoonlijke massage. Een (half) uur genieten en ontspannen met een massage die op de probleem gebieden wordt gegeven of gewoon lekker ter ontspanning. En als je gedurende de massage niet stil kan zijn is dat ook geen probleem, Frida babbelt wel mee;) Kortom: een perfecte plek voor je complete ontspanning!
Esther Siboni uit Sneek schreef op januari 26, 2015 om 6:08 pm:
Frida heeft alle rust en aandacht voor je. Ze kan je je heerlijk ontspannen en vrij laten voelen, puur door haar zachte aanwezigheid. Het viel mij ook op hoe gevoelig Frida is, ze voelde ontzettend goed aan wanneer er intern iets met mij gebeurde als ze me aanraakte. Het leek wel of ze mijn lichaam kon "lezen". Ik kan dit echt aanraden! De sessies hebben een extra impuls aan mijn leven gegeven.