Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
50 berichten.
Monique schreef op maart 24, 2016 om 10:18 pm:
Samen met ons zoontje de curcus babymassage gehad met als afsluiter n heerlijke massage voor mijzelf! Wat een geweldige fijne ervaring. Het is echt ontzettend leuk om samen te leren ons kleine kereltje te laten ontspannen en te laten genieten van de massage! Frida, je doet het echt ontzettend leuk. Je voelt je bij Frida meteen erg op je gemak en komt totaal tot rust na n behandeling!! Ik heb ook de zwangerschapsmassage mogen ervaren en dit is ook n echte aanrader!! Kortom voor totale ontspanning ben je bij Frida op het goede adres!!!
E. Landman schreef op maart 17, 2016 om 8:32 am:
De eerste sessie Yin Yoga Medicine was in januari, de resultaten waren enorm. Het was eerst wat onwennig, maar Frida deelde alles wat ze deed en begeleide mij door de totale sessie heen. Ook kreeg ik wat huiswerk mee waar ik aan kon werken. Het ging thuis zo goed dat ik al gauw over mijn kunnen heen ging. Terug bij af, dus in februari de tweede sessie. Ik was erg druk in mijn hoofd en kon mij totaal niet ontspannen. Ook nu waren de resultaten weer heel erg goed. Frida heeft eerst mijn arm, die goed vast zat, gemasseerd en daarna zijn we met de sessie begonnen. Vooral het contact maken of eigenlijk juist niet met de blessure, ik kwam er erg ontspannen vandaan! Wel de eerste en tweede dag wat reactie gehad en veel spierpijn. Maar nu, anderhalve week verder, zijn de resultaten nog steeds goed. Ik doe de oefeningen die ik mee krijg regelmatig, vooral als ik voel dat het weer even fout gaat en dan kan ik er vervolgens weer tegen. Ik blijf dit er sowieso inhouden. Het is niet alleen voor mijn blessure heel goed, maar ook voor de totale ontspanning en de begeleiding in de Yoga is voortreffelijk. Voorlopig blijf ik dit nog wel volgen bij Frida, al is het alleen al om beter tot mezelf te komen. Aandacht voor mezelf, wat ik vaak vergeet.
Alexandra uit Scharnegoutum schreef op februari 21, 2016 om 2:53 pm:
Bij Frida yin yoga en daarna yin yoga medicine gevolgd, een meer intensieve vorm. Fijne lessen met veel aandacht voor lichaam en geest.
Laura Zondervan uit Sneek schreef op februari 18, 2016 om 1:41 pm:
Vandaag de cursus babymassage met mijn zoontje voltooid. Wat een belevenis! Wat is dit een prachtig intiem moment met je kindje. En wat een super begeleiding van Frida! Echt super! Een echte aanrader! Zodra ik weer tijd heb kom ik ook zeker terug voor een massage voor mezelf die is ook zo fijn! Veel Liefs!
Marjanne uit Sneek schreef op januari 9, 2016 om 8:24 am:
Samen met mijn dochtertje de workshop babymassage gevolgd. Wat hebben we samen genoten. Zo mooi om te zien dat ze helemaal ontspannen is na een massage als ze een dag met veel indrukken heeft gehad. Het is echt een aanrader!
Marloes uit Sneek schreef op januari 6, 2016 om 2:10 pm:
Bij Frida altijd heerlijke massages! Een echte aanrader 🙂 elke maand een sessie van een uur! Heerlijk even een moment voor jezelf. Je bent een topper fri xx Loes
Linda uit Sneek schreef op januari 5, 2016 om 3:57 pm:
Heerlijk genoten van een zwangerschapsmassage. Ben nu 36 weken zwanger maar ga zeker na mijn zwangerschap terugkomen. Voor een heerlijk moment voor mezelf. Frida heeft ook allemaal tips voor zowel tijdens als na je zwangerschap en neemt ook echt de tijd voor jou. Bedankt Frida!
Birgit uit Woudsend schreef op november 30, 2015 om 1:50 pm:
Zowel zwanger als inmiddels bevallen massages van Frida gehad, daarnaast ook de babymassage bij haar gevolgd. Ontzettend fijne sfeer, Frida neemt alle tijd voor je. En hele goede massages, voor jezelf en voor je baby.
Marjon uit Sneek schreef op november 17, 2015 om 1:30 pm:
Onlangs met mijn zoontje de cursus babymassage gevolgd en afgesloten met een massage voor mezelf. De cursus is echt een aanrader! Van Frida de massage technieken geleerd die ik in de toekomst nog vaak zal herhalen! Frida, enorm bedankt voor je kennis en gezelligheid! Ik kom zeker nog terug!
Tjitske uit IJlst schreef op november 10, 2015 om 4:31 pm:
Heel fijn om door de massage van Frida bewust stil te staan bij deze 2e zwangerschap en een moment voor mezelf te hebben. Bij Frida voel je je meteen op je gemak. Ook de babymassage is een aanrader!
Anne uit IJlst schreef op november 10, 2015 om 12:25 pm:
Tijdens de zwangerschap heerlijk kunnen genieten van de warme olie massage. Persoonlijke aandacht, genieten, expertise en vol overgave zijn woorden die bij Frida passen. Na de zwangerschap terug gekomen voor babymassage, heerlijke ontspanning voor moeder en kind!
Sabrina uit Sneek schreef op september 15, 2015 om 1:17 pm:
Behalve dat Frida goed is in wat ze doet, is ze ook nog eens een hele enthousiaste leuke meid, met liefde voor haar werk. Met ons zoontje heb ik de workshop babymassage gedaan, met als kers op de taart een massage voor mezelf. We hebben genoten en zullen hier nog veel plezier van beleven. Een absolute aanrader en kom wel weer terug!
Ady uit Sneek schreef op september 8, 2015 om 2:20 pm:
Gisteren een heerlijke massage gehad bij FriYoLin. Ondanks mij 39+ weken zwanger zijn nog een erg ontspannende massage gehad. Heb erg genoten van de massage met heerlijke warme olie en de warme handdoeken. Echt iets wat een zwangere vrouw nodig heeft tijdens haar laatste loodjes. Zeker een aanrader voor andere zwangeren. Had het zelf graag eerder geweten dan was ik zeker nog eens paar keer eerder geweest. Nu maar na de bevalling snel weer eens.
Vera uit Drachten schreef op september 1, 2015 om 3:04 pm:
Tijdens mijn zwangerschap ik heb ik vrij veel last van mijn rug. Via mijn zus kwam ik in aanraking met Frida en haar massage. Deze massages helpen enorm bij mijn rugklachten en zijn bovendien 100% ontspannend! Tijdens de masssage voel ik al mijn spieren ontspannen en dit blijft tot lang na de tijd. Ik ben nu 36 weken en ik laat mij nog steeds masseren. Ik raad het eigenlijk iedereen aan die even heerlijk wil ontspannen en nog meer als je last van je rug hebt.
Maria uit Roden schreef op juli 1, 2015 om 5:04 pm:
Een verhuizing, switsen van baan en dan ook nog zwanger zijn. Dan is tussendoor wat ontspanning wel erg fijn! Dit lukte helemaal tijdens de dzwangerschapsmassage die ik bij friyolin van Frida heb gehad! Frida neemt er erg de tijd voor en de olie die gebruikt werd tijdens de massage was ook heerlijk! Ik ga over een paar weken weer heen kijk er nu alweer naar uit!
ilse uit sneek schreef op mei 28, 2015 om 8:44 am:
Ontspannen is lastig voor mij en helemaal tijdens mijn zwangerschap. Door de massages van Frida lukte dit echter wel, heerlijk! Ben dan ook een paar keer terug geweest en elke keer genoten..Echt een aanrader!
Femke Bos schreef op mei 18, 2015 om 10:38 am:
Tijdens mijn zwangerschap een aantal keer heerlijk genoten van een massage. Totale ontspanning! Een aanrader voor iedere (zwangere) vrouw!
S. Schievink uit Drachten schreef op februari 22, 2015 om 10:45 am:
Bij Frida tijdens mijn zwangerschap meerdere malen geweest voor de zwangerschapsmassage. Heerlijk ontspannen en na de massage verdween mijn zwangerschapsischias als bonus. Recent met mijn dochter de babymassage gevolgd en dit is ook een succes. Je blijft terugkomen bij Frida.
ineke berghuis uit Schipborg (Drenthe) schreef op februari 2, 2015 om 9:58 am:
een cadeautje van mijn zus: een massage bij Friyolin. Frida ontvangt me hartelijk en het is er heerlijk warm. De ruimte is gezellig ingericht en nodigt uit om even tot rust te komen. Frida zorgt door de massage dat ik, ook echt even tot stilstand kom. Kortom een goede eerste ervaring bij Friyolin. Frida bedankt en natuurlijk ook mijn zus, die dit cadeautje heeft bedacht.
Marloes uit Sneek schreef op januari 28, 2015 om 11:09 am:
Heerlijke massage bij Frida gehad! Ze legt heel goed uit bij de massage wat het inhoud en wat ze gaat doen, erg fijn! Massage is zeer rustgevend en heerlijk gebabbeld ondertussen en als je dat niet wil geen probleem ! Kan allemaal bij Frida