Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
50 berichten.
Marleen Tuinstra uit Zwolle schreef op januari 27, 2015 om 5:37 pm:
Wat een heerlijke behandelingen! Inmiddels heb ik twee massages gehad bij FriYoLin en dat is heel goed bevallen. Op dit moment ben ik 25 weken zwanger. Frida heeft mij bij ongeveer 16 weken een heerlijke totale massage gegeven en bij 23 weken opnieuw, maar dan specifiek gericht op mijn fase in de zwangerschap. Ze doet dit heel goed, luistert naar wat je aangeeft, laat je even totaal ontspannen en daarna voel je je echt rozig. Heel positief. Ik ga de komende weken zeker nog een paar keer. Groeten, Marleen
Esther uit Folsgare schreef op januari 27, 2015 om 2:05 pm:
Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Frida gaf een goede uitleg over wat er ging gebeuren, eerst even lekker liggen kletsen, maar al snel van de rust genoten en viel bijna in slaap. (Hoezo rust gevend!) Gelijk 2 cadeaubonnen gekocht voor mijn schoondochters.
Ilse uit Sneek schreef op januari 27, 2015 om 6:58 am:
Hier kan je perfect terecht voor een heerlijke persoonlijke massage. Een (half) uur genieten en ontspannen met een massage die op de probleem gebieden wordt gegeven of gewoon lekker ter ontspanning. En als je gedurende de massage niet stil kan zijn is dat ook geen probleem, Frida babbelt wel mee;) Kortom: een perfecte plek voor je complete ontspanning!
Esther Siboni uit Sneek schreef op januari 26, 2015 om 6:08 pm:
Frida heeft alle rust en aandacht voor je. Ze kan je je heerlijk ontspannen en vrij laten voelen, puur door haar zachte aanwezigheid. Het viel mij ook op hoe gevoelig Frida is, ze voelde ontzettend goed aan wanneer er intern iets met mij gebeurde als ze me aanraakte. Het leek wel of ze mijn lichaam kon "lezen". Ik kan dit echt aanraden! De sessies hebben een extra impuls aan mijn leven gegeven.
Marieke de Vries uit WoudsenD schreef op januari 26, 2015 om 2:22 pm:
Elke keer geef je de specifieke massage voor dat moment, heerlijk ontspannend en rustgevend, ook als je niet zwanger bent een aanrader voor dame en vent!
Mirjam uit IJlst schreef op januari 26, 2015 om 1:18 pm:
Ik heb de massages als heel lekker en ontspannen ervaren. Als je in verwachting bent is dit zeker een aanrader!!
Rudina Pals uit Sneek schreef op januari 26, 2015 om 1:16 pm:
Onlangs heb ik van Frida een massage gehad en het is echt super ontspannend. De olie is lekker warm en het ruikt ook nog eens heerlijk. Een aanrader voor iedereen!
Bea uit Sneek schreef op januari 26, 2015 om 1:13 pm:
Wat een heerlijke massage heb ik gehad, muziekje op de achtergrond, zalige geuren en warme olie werd gebruikt. Helemaal TOP, een echte aanrader om jezelf (of iemand anders) kado te geven!
Marcel uit Sneek schreef op januari 23, 2015 om 7:56 pm:
Frida, Succes met je bedrijf. Marcel
Frida Lindeboom schreef op januari 22, 2015 om 3:30 pm:
Ik nodig iedereen, die een bezoek aan mijn praktijk heeft gebracht en graag iets wil delen hierover, van harte uit om hier een kort berichtje achter te laten! Jouw ervaringen helpen anderen weer om een beeld te krijgen van de FriYoLin behandelingen! Dank jullie wel!