!!!!!!!NIEUW NIEUW NIEUW NIEUWS!!!!!!!

Met heel veel trots presenteer ik vandaag aan jou de nieuwste begeleidingstrajecten van FriYoLin! Vanaf januari start ik met de ‘PREGNANCY BUDDY’ begeleiding voor de zwangere vrouw. Deze begeleidingstrajecten kenmerken zich door intensieve 1 op 1 begeleiding tijdens en na je zwangerschap.

Al sinds lange tijd heb ik de grote wens om intensiever met zwangere vrouwen samen te werken. De drive om een zwangerschap tot de mooiste periode van jouw leven te maken en om je volop te laten genieten van de periode erna, heeft mij heel erg doen nadenken wat ik zou kunnen toevoegen in deze belangrijke fasen van jouw leven.

Mijn kennis en vaardigheden op het gebied van massage, yoga, voeding en sport heb ik samengevoegd in de ‘PREGNANCY BUDDY’ trajecten. Daarnaast werk ik het allerliefst in een persoonlijke, 1 op 1 situatie, waarin ik constant kan bijsturen en op de hoogte kan blijven van ontwikkelingen en veranderingen.

Wat houden deze trajecten voor jou in?

Het ‘PREGNANCY BUDDY’ traject bestaat uit:

  • Het 3 maanden ‘Trimester Buddy’ traject, welke je kunt volgen vanaf 20 weken zwangerschap. Inhoud van dit 12 weken traject is o.a. om de week een massage van 60 minuten, begeleiding vanuit de yoga en meditatie, iedere week persoonlijk contact & individuele adviezen/tips op het gebied van voeding en beweging. Jouw persoonlijke steun en toeverlaat tijdens jouw zwangerschap.
  • Het 3 maanden ‘Post Pregnancy Buddy’ traject, welke start vanaf het moment van de bevalling. De inhoud van dit 12 weken traject is gericht op voorspoedig herstel en fit worden na de bevalling. Onderdelen van dit traject zijn om de week een massage van 60 minuten, Yoga en sport gericht op herstel, iedere week persoonlijk contact en ondersteuning en het aanleren van de babymassage technieken. Ook hier sta ik voor jou paraat gedurende deze eerste, belangrijke 12 weken na jouw zwangerschap.

Ben je zojuist bevallen? Uiteraard is het dan mogelijk om in te stromen in het ‘Post Pregnancy Buddy’ traject!

Wil je graag een keer persoonlijk met mij hierover spreken? Ik nodig je heel graag uit om een afspraak met mij te maken, zodat we elkaar bij mij in de praktijk of bij jou thuis kunnen treffen om het eventuele programma voor jou door te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is mij jou contactgegevens te mailen (friyolin@gmail.com) of een reactie achter te laten via de contact pagina.  Ik neem dan spoedig contact met jou op!

Liefs

Frida