Overgang FriYoLin samen jezelf naar Care for Women Sneek

Met ingang van 15 juli 2019 zal FriYoLin samen jezelf over gaan in het nieuwe bedrijf Care for Women Sneek. De diensten zullen veranderen en daarmee zal er een einde komen aan 5 prachtige massage jaren, eerst in een gehuurde ruimte en later in een eigen praktijk aan huis.

Care for Women Sneek zal zich gaan richten op hormonale problematiek bij vrouwen. Meer info hierover zal binnenkort te lezen zijn via www.careforwomensneek.nl.

In de tussentijd kan er nog tot 15 juli a.s. een massage afspraak ingepland worden. Wees er op tijd bij, want vol = ook echt helemaal vol!

Liefs Frida

‘Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?!’

Een van de meest gehoorde kreten bij mij in de praktijk is toch echt wel de titel van deze blog. Nog nagenietend van de massage of een individuele yoga sessie hoor ik vaak deze zin voorbij komen. En niet alleen in de praktijk, maar ook daarbuiten hoor ik het vaak bij kennissen, vrienden en familie rondzingen. Of het nou een nieuwe sport is die ontdekt wordt, een manier die past bij jou als persoon om te ontspannen of het vinden van bijvoorbeeld een massage vorm die precies wat voor je is. Het bestaat vaak al heel lang, maar we hebben het nog nooit echt ondergaan.

‘Denken dat het niets voor je is’
Ik vind het persoonlijk erg interessant om uit te vogelen waarom mensen wel of juist niet kiezen voor massage of yoga als vorm van ontspanning. De één wil eigenlijk het liefst iedere week wel een paar keer langs komen, de ander heeft er helemaal niets mee of denkt dat het niets voor zichzelf is. Deze laatste vind ik nog het meest interessant. Denken dat het niets voor je is, betekent vaak dat een stemmetje in je hoofd je weerhoudt van het nemen van de benodigde actie om het juist wel eens te ontdekken. Dat je dan daarna alsnog tot de conclusie komt dat het niet bij jou past, is dan hooguit een bevestiging. Maar hoe vaak wordt het tegendeel bewezen! En dan hoor ik het diegene zeggen: ‘Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?!’

Een moment van ontspanning, van levensbelang!
Tegenwoordig kunnen we uit zoveel ontspanningsvormen kiezen, dat het eigenlijk onoverzichtelijk is geworden. Als je alleen al kijkt naar alle verschillende vormen van massage en yoga die er tegenwoordig bestaan, door de bomen zien mensen vaak het bos niet meer en worden eigenlijk al ontmoedigd om er überhaupt aan te beginnen. Logisch ook, al die moeilijke termen en het lijken er steeds meer te worden. Uitdaging voor ons als praktijkhouders en docenten om het overzichtelijk en toegankelijk te houden en uitleg te blijven geven waarom de keuze voor een massage of yoga les zo weldadig kan zijn. Een regelmatig moment van ontspanning, op welke manier dan ook, is van levensbelang voor ons allemaal. Natuurlijk weten we dit, maar het ook daadwerkelijk doen? Daar zit ‘m vaak de uitdaging. En wat is dan regelmatig? 1x per dag, 1x per week? Ga bij jezelf te rade wat bij jou past en wat ook daadwerkelijk op een ontspannen manier in te vullen is in jouw dagelijkse patroon. Dit vergt soms enig doorzettingsvermogen en het stemmetje in je hoofd zal regelmatig met je in gesprek willen gaan waarom je vooral nog andere dingen moet doen voordat je de rust op ‘mag’ zoeken. Maar, oefening baart kunst en je zult de vruchten ervan plukken!

Plannen, plannen, plannen!
Hoe doe je dat dan, daadwerkelijk een moment voor jezelf inplannen? Hier wat tips die je misschien kunnen helpen:

# Vraag iemand in je omgeving om hulp, iemand die eigenlijk best wel heel erg goed is in het creëren van rust en ontspanning voor zichzelf. Een goed voorbeeld doet goed volgen en geeft inspiratie.

# Heb je een stok achter de deur nodig, omdat je het anders toch niet doet? Vaak is dit een persoon met wie je een afspraak maakt, in je eigen omgeving of daarbuiten (in een praktijk, salon, yogaschool enz.). Een afspraak helpt je om er niet onderuit te kunnen komen. Dit klinkt misschien wat negatief, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Waarom ook hier niet gewoon wat hulp inbouwen voor jezelf?

# Pak je agenda erbij op zondagavond en neem je weekplanning door. Waar kun je een moment voor jezelf inplannen? Is er een yogales in de buurt die je kunt bezoeken? Of staat er al een afspraak bij een beautysalon of massagepraktijk? Ga je sporten gedurende de week? Of kun je ergens even een kwartiertje tussendoor tijd inbouwen om even helemaal niets te doen? Plan realistisch, vraag geen onmogelijkheden van jezelf en laat gedurende de week het stemmetje in je hoofd niet je agenda overnemen.

Een leuker mens begint bij jezelf!
Vaak vergeten we dat een moment voor jezelf je ook daadwerkelijk een leuker mens maakt. Heus, je doet het niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Neem de tijd voor jezelf dan ook serieus! Natuurlijk kun je overleven zonder een moment van ontspanning, natuurlijk kun je overleven zonder te sporten, yogalessen te volgen of een massage te ondergaan. Het zijn geen primaire levensbehoeften, maar dat zou het wel moeten worden. Los van alle fysieke ongemakken, in je hoofd en lijf zul je vroeg of laat ongelukkig worden. Tijd voor jezelf nemen betekent goed voor jezelf zorgen. En daarmee uiteindelijk ook voor de mensen om je heen.

Ik hoop dat de komende jaren het zinnetje ‘had ik dit nou maar eerder ontdekt!’ steeds meer zal veranderen in ‘wat is dit toch iedere keer weer een fijn moment voor mijzelf!’. Begin bij het begin, wanneer ga jij vandaag een moment voor jezelf nemen?

Liefs
Frida

Vakantie mededeling!

Van woensdag 25 oktober 2017 t/m zondag 19 november 2017 is FriYoLin gesloten in verband met een reis naar Zuid-Afrika!

Uiteraard brengt dit voor en na de vakantie extra drukte met zich mee en zijn er nog beperkte plaatsen beschikbaar.

Wil je van te voren nog een afspraak of direct erna? Neem even contact op en dan kijken we of er nog ergens een gezamenlijke plaats vrij is!

Liefs Frida

NIEUWE LOCATIE!!

Met ingang van 4 januari 2017 is FriYoLin verhuisd naar een volledig nieuwe praktijk ruimte aan de Tsjomme Wiardaleane 6 in Sneek. 4 maanden bouwen, klussen en inrichten zijn hieraan vooraf gegaan en nu kan het eindelijk in gebruik genomen worden! Ik kijk er dan ook naar uit jullie te verwelkomen op deze nieuwe locatie.

Daarnaast zijn met ingang van 1 januari 2017 de tarieven gewijzigd. Alle prijzen, arrangementen en het nieuwe relax abonnement zijn terug te vinden op de TARIEVEN pagina van deze website.

Ik wens jullie alle goeds voor het nieuwe jaar en hoop jullie snel het eind resultaat in de nieuwe praktijk te mogen laten zien!

Liefs Frida

Nieuwe arrangementen!

Met ingang van 1 februari is het mogelijk om, naast de zwangerschap- en babymassage, te kiezen voor een aantal nieuwe arrangementen!

Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatige massage tijdens de zwangerschap een positieve bijdrage levert aan de periode van zwanger zijn, de groei en ontwikkeling van de baby en uiteindelijk ook een soepele bevalling, introduceer ik nieuwe arrangementen om op regelmatige basis gemasseerd te worden en tijd te nemen voor jezelf!

Tijdens de zwangerschap:

  • ‘Mommy relax’: 4 massages of yogasessies (naar keuze, eventueel afgewisseld met elkaar), kosten normaal €160,-, nu IntroductieArrangementsprijs €125,-

Na de zwangerschap is de tijd voor jezelf vaak beperkt en heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen en terug in balans te komen. Om dit proces te ondersteunen en te bespoedigen introduceer ik een arrangement welke je kunt kiezen kort na de bevalling:

  • ‘Mommy’s PowerBooster’: 4 massages of yogasessies (naar keuze) en eventueel begeleiding op sportgebied, kosten normaal €160,-, nu IntroductieArrangementsprijs €125,-

Vanaf het moment dat jouw kindje de leeftijd van 6 weken heeft bereikt zou je kunnen starten met babymassage. Naast het reguliere mama/baby arrangement (2x babymassage, 1x 30 minuten massage voor jouzelf, kosten €75,-) kun je nu ook kiezen voor:

  • Mama/baby arrangement XXL: week 1: 60 minuten mama massage, week 2 en 3 babymassage, week 4: 60 minuten mama massage, kosten €125,-

Liefs

Frida

Inloop uurtje op 19 januari!

Zwangeren en zojuist bevallen mama’s opgelet!

Op 19 januari organiseer ik een inloop uurtje in mijn praktijk. Van 19 uur tot 20 uur ben je van harte welkom om meer te weten te komen over de Pregnancy Buddy trajecten (zie nieuws bericht hieronder), zwangerschap- & babymassage.

Neem gerust vriend, partner, vriendin of familie mee. Meld je je even bij mij aan zodat ik weet dat je komt? Dat kan via friyolin@gmail.com of via tel.nr. 06 21 217 835. Fantastisch als je langs komt om kennis te maken!

Liefs Frida

!!!!!!!NIEUW NIEUW NIEUW NIEUWS!!!!!!!

Met heel veel trots presenteer ik vandaag aan jou de nieuwste begeleidingstrajecten van FriYoLin! Vanaf januari start ik met de ‘PREGNANCY BUDDY’ begeleiding voor de zwangere vrouw. Deze begeleidingstrajecten kenmerken zich door intensieve 1 op 1 begeleiding tijdens en na je zwangerschap.

Al sinds lange tijd heb ik de grote wens om intensiever met zwangere vrouwen samen te werken. De drive om een zwangerschap tot de mooiste periode van jouw leven te maken en om je volop te laten genieten van de periode erna, heeft mij heel erg doen nadenken wat ik zou kunnen toevoegen in deze belangrijke fasen van jouw leven.

Mijn kennis en vaardigheden op het gebied van massage, yoga, voeding en sport heb ik samengevoegd in de ‘PREGNANCY BUDDY’ trajecten. Daarnaast werk ik het allerliefst in een persoonlijke, 1 op 1 situatie, waarin ik constant kan bijsturen en op de hoogte kan blijven van ontwikkelingen en veranderingen.

Wat houden deze trajecten voor jou in?

Het ‘PREGNANCY BUDDY’ traject bestaat uit:

  • Het 3 maanden ‘Trimester Buddy’ traject, welke je kunt volgen vanaf 20 weken zwangerschap. Inhoud van dit 12 weken traject is o.a. om de week een massage van 60 minuten, begeleiding vanuit de yoga en meditatie, iedere week persoonlijk contact & individuele adviezen/tips op het gebied van voeding en beweging. Jouw persoonlijke steun en toeverlaat tijdens jouw zwangerschap.
  • Het 3 maanden ‘Post Pregnancy Buddy’ traject, welke start vanaf het moment van de bevalling. De inhoud van dit 12 weken traject is gericht op voorspoedig herstel en fit worden na de bevalling. Onderdelen van dit traject zijn om de week een massage van 60 minuten, Yoga en sport gericht op herstel, iedere week persoonlijk contact en ondersteuning en het aanleren van de babymassage technieken. Ook hier sta ik voor jou paraat gedurende deze eerste, belangrijke 12 weken na jouw zwangerschap.

Ben je zojuist bevallen? Uiteraard is het dan mogelijk om in te stromen in het ‘Post Pregnancy Buddy’ traject!

Wil je graag een keer persoonlijk met mij hierover spreken? Ik nodig je heel graag uit om een afspraak met mij te maken, zodat we elkaar bij mij in de praktijk of bij jou thuis kunnen treffen om het eventuele programma voor jou door te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is mij jou contactgegevens te mailen (friyolin@gmail.com) of een reactie achter te laten via de contact pagina.  Ik neem dan spoedig contact met jou op!

Liefs

Frida

1 jarig jubileum: FEEST!!!

Hiep hiep hoera!! Vandaag, 1 september, is de praktijk precies 1 jaar geopend! Dat is een mooie reden voor een toffe actie, voor iedereen die in september een massage boekt van 60 minuten. Geniet van €5,- feestkorting en betaal de gehele maand €35,-. Daarnaast krijgt iedere bezoeker een leuk cadeautje om mee te nemen naar huis, om het feest compleet te maken.

Grote dank aan alle zwangeren, baby’s, trouwe bezoekers en yoga/sport dames! Op naar het 5-jarig jubileum!

Liefs Frida

Heerlijk koel tijdens de zomer!

Lieve lezers,

Afgelopen dinsdag is de airco aangesloten in mijn praktijk, precies op tijd om de heerlijke zon en hoge temperaturen op te vangen en het aangenaam te hebben tijdens de massages.

De gehele zomer is FriYoLin geopend, geen vakantie en dus alle mogelijkheid om een fijne, ontspannende massage in te plannen voor of tijdens je vakantie!

Neem gerust contact met mij op via het contactformulier, via de mail (friyolin@gmail.com) of via de telefoon (06-21 217 835).

Geniet van de warmte en de zomer (vakantie)!

Het nieuwste arrangement bij FriYoLin!

Sinds vorige week biedt FriYoLin een nieuw arrangement aan, in samenwerking met Maggie’s Spray in Sneek! Zowel voor de zwangere vrouw als de niet-zwangere vrouw een fijn arrangement, wat bestaat uit:

* Een ontspannende, verzorgende Ayurvedische massage met warme kruidenolie
* Een full-body spray-tan voor het verkrijgen van een prachtig mooi, gezond en bruin kleurtje.

En dit alles voor het actie tarief van €39,95!

Wil je graag meer info hierover? Informeer bij mij via het sturen van een bericht op deze site, via mail (friyolin@gmail.com) of bel 06-21217835. Uiteraard kun je ook terecht bij Maggie’s Spray (Magda), mail dan naar info@maggies-spray.nl of bel 06-28446940.

Is dit niet passend voor jou, maar je weet dat je iemand anders er wel een groot plezier mee zou doen? Delen mag, heel graag!

Groetjes x
Frida