Vakantie mededeling!

Van woensdag 25 oktober 2017 t/m zondag 19 november 2017 is FriYoLin gesloten in verband met een reis naar Zuid-Afrika!

Uiteraard brengt dit voor en na de vakantie extra drukte met zich mee en zijn er nog beperkte plaatsen beschikbaar.

Wil je van te voren nog een afspraak of direct erna? Neem even contact op en dan kijken we of er nog ergens een gezamenlijke plaats vrij is!

Liefs Frida

NIEUWE LOCATIE!!

Met ingang van 4 januari 2017 is FriYoLin verhuisd naar een volledig nieuwe praktijk ruimte aan de Tsjomme Wiardaleane 6 in Sneek. 4 maanden bouwen, klussen en inrichten zijn hieraan vooraf gegaan en nu kan het eindelijk in gebruik genomen worden! Ik kijk er dan ook naar uit jullie te verwelkomen op deze nieuwe locatie.

Daarnaast zijn met ingang van 1 januari 2017 de tarieven gewijzigd. Alle prijzen, arrangementen en het nieuwe relax abonnement zijn terug te vinden op de TARIEVEN pagina van deze website.

Ik wens jullie alle goeds voor het nieuwe jaar en hoop jullie snel het eind resultaat in de nieuwe praktijk te mogen laten zien!

Liefs Frida

Nieuwe arrangementen!

Met ingang van 1 februari is het mogelijk om, naast de zwangerschap- en babymassage, te kiezen voor een aantal nieuwe arrangementen!

Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatige massage tijdens de zwangerschap een positieve bijdrage levert aan de periode van zwanger zijn, de groei en ontwikkeling van de baby en uiteindelijk ook een soepele bevalling, introduceer ik nieuwe arrangementen om op regelmatige basis gemasseerd te worden en tijd te nemen voor jezelf!

Tijdens de zwangerschap:

  • ‘Mommy relax’: 4 massages of yogasessies (naar keuze, eventueel afgewisseld met elkaar), kosten normaal €160,-, nu IntroductieArrangementsprijs €125,-

Na de zwangerschap is de tijd voor jezelf vaak beperkt en heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen en terug in balans te komen. Om dit proces te ondersteunen en te bespoedigen introduceer ik een arrangement welke je kunt kiezen kort na de bevalling:

  • ‘Mommy’s PowerBooster’: 4 massages of yogasessies (naar keuze) en eventueel begeleiding op sportgebied, kosten normaal €160,-, nu IntroductieArrangementsprijs €125,-

Vanaf het moment dat jouw kindje de leeftijd van 6 weken heeft bereikt zou je kunnen starten met babymassage. Naast het reguliere mama/baby arrangement (2x babymassage, 1x 30 minuten massage voor jouzelf, kosten €75,-) kun je nu ook kiezen voor:

  • Mama/baby arrangement XXL: week 1: 60 minuten mama massage, week 2 en 3 babymassage, week 4: 60 minuten mama massage, kosten €125,-

Liefs

Frida

Inloop uurtje op 19 januari!

Zwangeren en zojuist bevallen mama’s opgelet!

Op 19 januari organiseer ik een inloop uurtje in mijn praktijk. Van 19 uur tot 20 uur ben je van harte welkom om meer te weten te komen over de Pregnancy Buddy trajecten (zie nieuws bericht hieronder), zwangerschap- & babymassage.

Neem gerust vriend, partner, vriendin of familie mee. Meld je je even bij mij aan zodat ik weet dat je komt? Dat kan via friyolin@gmail.com of via tel.nr. 06 21 217 835. Fantastisch als je langs komt om kennis te maken!

Liefs Frida

!!!!!!!NIEUW NIEUW NIEUW NIEUWS!!!!!!!

Met heel veel trots presenteer ik vandaag aan jou de nieuwste begeleidingstrajecten van FriYoLin! Vanaf januari start ik met de ‘PREGNANCY BUDDY’ begeleiding voor de zwangere vrouw. Deze begeleidingstrajecten kenmerken zich door intensieve 1 op 1 begeleiding tijdens en na je zwangerschap.

Al sinds lange tijd heb ik de grote wens om intensiever met zwangere vrouwen samen te werken. De drive om een zwangerschap tot de mooiste periode van jouw leven te maken en om je volop te laten genieten van de periode erna, heeft mij heel erg doen nadenken wat ik zou kunnen toevoegen in deze belangrijke fasen van jouw leven.

Mijn kennis en vaardigheden op het gebied van massage, yoga, voeding en sport heb ik samengevoegd in de ‘PREGNANCY BUDDY’ trajecten. Daarnaast werk ik het allerliefst in een persoonlijke, 1 op 1 situatie, waarin ik constant kan bijsturen en op de hoogte kan blijven van ontwikkelingen en veranderingen.

Wat houden deze trajecten voor jou in?

Het ‘PREGNANCY BUDDY’ traject bestaat uit:

  • Het 3 maanden ‘Trimester Buddy’ traject, welke je kunt volgen vanaf 20 weken zwangerschap. Inhoud van dit 12 weken traject is o.a. om de week een massage van 60 minuten, begeleiding vanuit de yoga en meditatie, iedere week persoonlijk contact & individuele adviezen/tips op het gebied van voeding en beweging. Jouw persoonlijke steun en toeverlaat tijdens jouw zwangerschap.
  • Het 3 maanden ‘Post Pregnancy Buddy’ traject, welke start vanaf het moment van de bevalling. De inhoud van dit 12 weken traject is gericht op voorspoedig herstel en fit worden na de bevalling. Onderdelen van dit traject zijn om de week een massage van 60 minuten, Yoga en sport gericht op herstel, iedere week persoonlijk contact en ondersteuning en het aanleren van de babymassage technieken. Ook hier sta ik voor jou paraat gedurende deze eerste, belangrijke 12 weken na jouw zwangerschap.

Ben je zojuist bevallen? Uiteraard is het dan mogelijk om in te stromen in het ‘Post Pregnancy Buddy’ traject!

Wil je graag een keer persoonlijk met mij hierover spreken? Ik nodig je heel graag uit om een afspraak met mij te maken, zodat we elkaar bij mij in de praktijk of bij jou thuis kunnen treffen om het eventuele programma voor jou door te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is mij jou contactgegevens te mailen (friyolin@gmail.com) of een reactie achter te laten via de contact pagina.  Ik neem dan spoedig contact met jou op!

Liefs

Frida

1 jarig jubileum: FEEST!!!

Hiep hiep hoera!! Vandaag, 1 september, is de praktijk precies 1 jaar geopend! Dat is een mooie reden voor een toffe actie, voor iedereen die in september een massage boekt van 60 minuten. Geniet van €5,- feestkorting en betaal de gehele maand €35,-. Daarnaast krijgt iedere bezoeker een leuk cadeautje om mee te nemen naar huis, om het feest compleet te maken.

Grote dank aan alle zwangeren, baby’s, trouwe bezoekers en yoga/sport dames! Op naar het 5-jarig jubileum!

Liefs Frida

Heerlijk koel tijdens de zomer!

Lieve lezers,

Afgelopen dinsdag is de airco aangesloten in mijn praktijk, precies op tijd om de heerlijke zon en hoge temperaturen op te vangen en het aangenaam te hebben tijdens de massages.

De gehele zomer is FriYoLin geopend, geen vakantie en dus alle mogelijkheid om een fijne, ontspannende massage in te plannen voor of tijdens je vakantie!

Neem gerust contact met mij op via het contactformulier, via de mail (friyolin@gmail.com) of via de telefoon (06-21 217 835).

Geniet van de warmte en de zomer (vakantie)!

Het nieuwste arrangement bij FriYoLin!

Sinds vorige week biedt FriYoLin een nieuw arrangement aan, in samenwerking met Maggie’s Spray in Sneek! Zowel voor de zwangere vrouw als de niet-zwangere vrouw een fijn arrangement, wat bestaat uit:

* Een ontspannende, verzorgende Ayurvedische massage met warme kruidenolie
* Een full-body spray-tan voor het verkrijgen van een prachtig mooi, gezond en bruin kleurtje.

En dit alles voor het actie tarief van €39,95!

Wil je graag meer info hierover? Informeer bij mij via het sturen van een bericht op deze site, via mail (friyolin@gmail.com) of bel 06-21217835. Uiteraard kun je ook terecht bij Maggie’s Spray (Magda), mail dan naar info@maggies-spray.nl of bel 06-28446940.

Is dit niet passend voor jou, maar je weet dat je iemand anders er wel een groot plezier mee zou doen? Delen mag, heel graag!

Groetjes x
Frida

***MOEDERDAG***

Volgende week zondag is het DE dag voor de moeders onder ons! Wil je op deze mooie dag een aanstaande of jonge moeder laten weten dat je haar heel erg bijzonder vindt? Geef dan een zwangerschap of mama massage cadeau!

Voor meer info, stuur een berichtje naar friyolin@gmail.com of bel 06 21 217 835.

Terug van vakantie!

Terug uit Bonaire na een heerlijke, zonovergoten vakantie! Mijn batterij zit dus weer helemaal vol, klaar voor een mooie week met o.a. twee evenementen. Woensdagavond is FriYoLin aanwezig bij BabyPlanet op het Grootzand in Sneek (18.00 uur -21.00 uur), op vrijdagavond staat de Madame Ladies Night Out in het Van der Valk in Sneek (19.30 uur – 23.00 uur) op de planning. Daarnaast weer volop masseren, met andere woorden: ik heb er zin in!

Misschien tref ik je op 1 van de evenementen deze week, anders zie ik je heel graag in mijn praktijk. Een afspraak kun je maken via friyolin@gmail.com of via 06-21217835.

Liefs Frida