Yin Yoga

YinYoga1Krachtige 1 op 1 begeleiding

Het bijzondere van Yin Yoga gecombineerd met het krachtige van 1 op 1 begeleiding; dat is Yin Yoga Medicine!

Binnen de Yin Yoga is de Medicine variant een volledig nieuwe richting, welke begin 2015 voor het eerst geïntroduceerd is aan een kleine groep (Yin Yoga) docenten en therapeuten. Het focust zich op een 1 op 1 begeleiding in de Yin Yoga, waarbij invloeden van de Shiatsu, Functionele Osteopathie en Cranio-Sacraal therapie kunnen worden toegepast om ruimte te maken in het menselijk lichaam.

Wanneer je klachten ervaart rondom het bekken, sacrum, lage rug, heup of knie, wanneer je een houding in de Yoga niet optimaal kunt uitvoeren of wanneer je de unieke werking van een individuele begeleiding wilt ervaren, dan is Yin Yoga Medicine iets voor jou! Middels een sessie van een half uur tot een uur kan heel snel ruimte worden gemaakt in het gewricht, bindweefsel, het meridiaanstelsel en het Human Bodyfield. Een kleine aanraking of een lichte beweging kan soms al genoeg zijn om klachten te verminderen en vervolgens meer ontspannen en vrijer rond te lopen.

YinYoga2

‘De kwaliteit van de impuls is beslissend of je energieveld wel of niet afstemt op herstel. Het is niet de hoeveelheid aan impulsen welke beslissend zijn’.

Daarom; Yin is Less ∞ Less is More

Uiteraard is deze begeleiding ook zeer geschikt voor jou als zwangere vrouw!

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.